about the area commercial property restoration projects country properties town properties contemporary properties prestige properties

Charente Immobilier is a registered French estate agency based in the heart of the riverside town of Jarnac and covering the Charente river from Angoulême to Saintes.

 

Welkom in de Charente


Charente Immobilier is een geregistreerd Frans makelaarskantoor, gevestigd in het centrum van Jarnac. Als u op zoek bent naar een woning in de prachtige regio Poitou Charente, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze makelaars zijn betrokken, behulpzaam en meertalig. Wij begeleiden u door het gehele proces, zodat we gezamenlijk uw droomhuis kunnen vinden.

Mocht u vragen hebben, dan kunt u contact met ons op nemen. Voor onze Nederlandse medewerker kunt u mailen naar: patricia@charente-immobilier.com

U kunt ook het onderstaande formulier invullen, dan nemen wij contact met u op.

  
                                                                                                                                                     Charente Immobilier in English Charente Immobilier en français

   

 

 

 

 

 

 

 

Charente Immobilier is een geregistreerd Franse makelaar gevestigd in de rivier stad van Jarnac in de PoitouCharente en over de vallei van de rivier de Charente tussen Saintes en Angoulême, de Charente Limousin in het noorden en oosten van Angouleme en delen van de Charente Maritime, de Deux Sevres en de Vienne. Ons grondgebied omvat de historische stad Cognac en de mooie steden en dorpen verspreid aan weerszijden van de rivier, zoals Barbezieux, Segonzac, Rouillac, Matha, Chassors, Aigre, Chalais, Châteauneuf en Sigogne evenals andere steden zoals La Rouchefoucauld , Confolens, Mansle, Chabanais en Montbron. We hebben een groot aantal Franse woningen in onze portefeuille, variërend van schuren en huizen te renoveren, watermolens, fijne traditionelestenen huizen, gîtes, charentaises, longeres, maisons de maitre, logis en kasteel. We hebben een toegewijd team vantweetalig Engels en Frans medewerkers die kunnen hulp bieden in uw zoekopdracht.